Stalen roldeur van Doors and More

Stalen roldeur

 

  • Ideaal voor het afsluiten van parkeergarages
  • Voor de laad- en losplaats van uw bedrijf
  • Voor de beveiliging van winkelpassages
  • Bij gebrek aan ruimte in de bedrijfshal
  • Als gepantserde roldeur aan de buitenkant

 

De stalen roldeur van Doors and More is uitermate geschikt voor industriële gebouwen en dienen als afsluiting van een fabriekshal, of ter afsluiting van een magazijn. Onze roldeuren worden standaard voorzien van een 230 volt buismotor of 400 volt opsteekmotor. De dubbelwandige profielen zijn voorzien van polyurethane isolatie en kunnen worden voorzien van kijkopeningen 130×60 mm. Ook zijn er optioneel diverse schakeltechnieken, bedieningen en veiligheidsvoorzieningen mogelijk. Allemaal afhankelijk van uw specifieke wensen voor de stalen roldeur.

 

De voordelen van een stalen roldeur

 

Wanneer u kiest voor een stalen roldeur van Doors and More, kiest u voor de volgende voordelen:

 

  • Innovatieve, veilige en betrouwbare trekverentechniek
  • Een doordacht en perfect op elkaar afgestemd deur- en aandrijvingsconcept
  • Bedieningsveiligheid door krachtbegrenzing, hoge veiligheid tijdens openen en sluiten
  • Minimaal warmteverlies en behoedzame deurloop

 

Bent u overtuigd van de voordelen van een stalen roldeur in uw situatie? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

 

Kies voor Doors and More, kies voor kwaliteit

 

Kiest u voor een stalen roldeur van Doors and More, dan kiest u voor een uitstekende kwaliteit, een gecertificeerd bedrijf en een jarenlange ervaring. We zijn niet voor niets al ruim 20 jaar dé specialist in het leveren, monteren en onderhouden van diverse deursystemen, waaronder de stalen roldeur. Daarnaast staat bij ons service altijd centraal. Dus mochten er zich problemen voordoen met de roldeur, dan kunt u 24 uur per dag gebruiken maken van onze 24-uur service.

Meer interessante pagina’s

Automatische garagedeurBedrijfsdeurenBrandschermBrandwerend rolluikbrandwerende overheaddeurElektrische roldeurGarage kanteldeurGaragedeur kopenGaragedeur met loopdeurGaragedeuren prijzenGaragedeuropenerIndustriedeurenKopen garagedeurOverheaddeuren HörmannOverheaddeuren prijzenSectionale garagedeurSnelloopdeurStalen roldeurStalen rolluik

Stalen roldeur

Heeft u nog vragen?

Afspraak is afspraak!

Merkonafhankelijk

24-uur service

A Merk

Kwalitatief personeel

Altijd iemand bereikbaar!