Snelloopdeur van Doors and More

Snelloopdeur

 

  • Snelloopdeur D&M Economic, toepasbaar in alle mogelijke situaties
  • Snelloopdeur D&M Basic, toepasbaar in alle mogelijke situaties
  • Snelloopdeur D&M Basic XL, toepasbaar in grote, veel gebruikte doorgangen
  • Snelloopdeur D&M Retail, toepasbaar in de retailbranche
  • Snelloopdeur D&M Flex, toepasbaar in veel gebruikte doorgangen
  • Snelloopdeur D&M Polara, toepasbaar in extreem koude omstandigheden
  • Spiraaldeur D&M, toepasbaar in buitengevels
  • Snelloopdeur D&M Heavy outdoor, toepasbaar in buitengevels

 

Bovenstaande zijn de snelloopdeuren die we bij Doors and More leveren. En elke snelloopdeur heeft weer haar eigen specifieke kenmerken en toepassingen. Wordt een buitendeur weinig gebruikt? Dan is de isolatiewaarde van groot belang. Wordt een buitendeur frequent geopend? Dan is de snelheid waarmee deze opent en sluit en de hoogte tot waar deze geopend wordt, erg belangrijk. Onze snelloopdeuren bieden dé oplossing in de laatste situatie: buitendeuren die frequent geopend worden.

 

Snelloopdeur voor binnen- en buitentoepassingen

 

Snelloopdeuren worden vaak toegepast in winkelpanden, distributiecentrums, koelcellen en schuren waar tochtwering en temperatuurbeheersing van groot belang zijn. En voor intensief gebruikte ruimten zijn een snelle doorgang zonder oponthoud belangrijk. Een snelloopdeur zorgt ervoor dat tocht op een effectieve manier geweerd wordt. Met energiebesparing als gevolg. Al onze snelloopdeuren voldoen aan de checklist van het VGM en zijn zowel binnen als buiten toe te passen.

 

Service staat bij ons centraal

 

Bij Doors and More hebben we service hoog in het vaandel staan. Wij hanteren dan ook niet voor niets aan 24-uur service. Dus bij problemen kunt u ons 24 uur per dag, zeven dagen per week en 365 dagen per jaar bereiken.

 

Geïnteresseerd in één van onze snelloopdeuren? Vraag dan direct een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer interessante pagina’s

Automatische garagedeurBedrijfsdeurenBrandschermBrandwerend rolluikbrandwerende overheaddeurElektrische roldeurGarage kanteldeurGaragedeur kopenGaragedeur met loopdeurGaragedeuren prijzenGaragedeuropenerIndustriedeurenKopen garagedeurOverheaddeuren HörmannOverheaddeuren prijzenSectionale garagedeurSnelloopdeurStalen roldeurStalen rolluik

Snelloopdeur

Heeft u nog vragen?

Afspraak is afspraak!

Merkonafhankelijk

24-uur service

A Merk

Kwalitatief personeel

Altijd iemand bereikbaar!