Sectionale garagedeur van Doors and More

Sectionale garagedeur

 

  • Sectionale garagedeur opent loodrecht omhoog.
  • Ze liggen plaats besparend onder het plafond.
  • Het constructieprincipe biedt een maximale ruimte om te parkeren in en voor de garage
  • Een sectionale garagedeur kan in elke garageopening worden ingebouwd
  • Optimaal afgedicht door duurzame, elastische en weerbestendige afdichtingen

 

Een sectionale garagedeur wordt van robuuste materialen gemaakt. Hierdoor zijn ze niet alleen ijzersterk, maar ook inbraakwerend. Sommige sectionaaldeuren zijn voorzien van het politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit betekent dat de garagedeur voldoet aan alle kwaliteitseisen op het gebied van inbraakwering.

 

Bent u op zoek naar een praktische, veilige en mooie sectionale garagedeur? Kies dan voor een garagedeur van Doors and More.

Sectionale garagedeur: horizontaal of zijwaarts

 

De sectionale garagedeur is de meest verkochte garagedeur van dit moment. Sectionaaldeuren zien er erg mooi uit door de langwerpige panelen. Het grote voordeel van dit soort garagedeuren is het comfort van een soepel lopend systeem en een groot bedieningsgemak. Wanneer u kiest voor een sectionale garagedeur heeft u de keuze uit een horizontale of zijwaartse deur.

 

Horizontale sectionaaldeuren gaan van onder naar boven open en hebben een drempel aan de onderkant. In dit type sectionale garagedeur is zonder problemen een loopdeur mogelijk. Bij de zijwaartse sectionaaldeur gaat de deur zijwaarts naar links of naar rechts open. De mogelijkheden zijn bij beide varianten hetzelfde. Het is dus maar net naar wat voor sectionale garagedeur uw voorkeur uitgaat.

 

Vraag direct een offerte aan

 

Bent u overtuigd van de voordelen van een sectionale garagedeur? Vraag dan direct een offerte aan. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar met een persoonlijk en passend advies.

Meer interessante pagina’s

Automatische garagedeurBedrijfsdeurenBrandschermBrandwerend rolluikbrandwerende overheaddeurElektrische roldeurGarage kanteldeurGaragedeur kopenGaragedeur met loopdeurGaragedeuren prijzenGaragedeuropenerIndustriedeurenKopen garagedeurOverheaddeuren HörmannOverheaddeuren prijzenSectionale garagedeurSnelloopdeurStalen roldeurStalen rolluik

Sectionale garagedeur

Heeft u nog vragen?

Afspraak is afspraak!

Merkonafhankelijk

24-uur service

A Merk

Kwalitatief personeel

Altijd iemand bereikbaar!