Elektrische schuifdeur in keuken

In opdracht van een aannemer hebben wij een elektrische schuifdeur in keuken geleverd en gemonteerd. De automatische schuifdeur is een aluminium profiel gepoedercoat in een zwarte Ral kleur en is voorzien van enkel veiligheidsglas. Een elektrische schuifdeur in keuken is uitstekend geschikt voor de afsluiting van de keuken en de bar van een restaurant. De automatische schuifdeur in keuken is in dit geval uitgevoerd met twee stuks drukknoppen. Één drukknop op ellebooghoogte en één uit het zicht op hoogte van een voet zodat de deur gemakkelijk te openen is en uit het zicht is.

Eventueel is een automatische schuifdeur ook te openen middels handzenders of middels een radar bewegingsmelder boven de automatische schuifdeur.

Een elektrische schuifdeur in keuken is uitstekend geschikt voor een doorgang waar veel verkeer plaats vindt. Bent u ook geïnteresseerd in een automatische schuifdeur of een andere automatische deur? Wij zijn u graag van dienst. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 035-5313890 of per mail info@doorsandmore.nl.

Producten welke u misschien interessant vindt;

Offerte aanvraag

9 + 2 =