Overheaddeuren van Doors and More

Wat is een overheaddeur?

Overheaddeur, ook wel sectionaaldeur genoemd, zijn deuren opgebouwd uit brede secties, deze secties worden meestal door middel van een railsysteem over uw hoofd begeleidt. Doors and More is leverancier van Overheaddeuren en verleent merk onafhankelijke service aan deze producten.

De overheaddeur van Doors and More is standaard geïsoleerd en vervaardigd uit hoogwaardige staalplaten, gevuld met Isolatiemateriaal.  De deuren combineren uitstekende warmte-isolerende en geluiddempende eigenschappen met modern vormgegeven. De mogelijkheden in vormgeving en invulling zijn oneindig, waardoor de deur altijd perfect te configureren is voor elke situatie.

 

  • Deuren verkrijgbaar in 4060 en 80 milimeter.
  • Ieder denkbaar type railsysteem is mogelijk bij onze overheaddeuren.
  • Extra inbraakwerend uit te voeren.
  • Elektrisch of handbediend verkrijgbaar.
  • Standaard diverse kleuren.
  • tegen meerprijs een ongelimiteerde keuze aan RAL kleuren.
  • Kies uit tal van venstervarianten.
  • Uit te voeren met loopdeur in de secties, vaste loopdeur en of vluchtdeur.
  • Standaard leverbaar tot 12 meter breedte. Ook is een bredere maatvoering op aanvraag in veel gevallen mogelijk.

Welke overheaddeur past bij uw pand?

Overheaddeur D&M

De D&M sectionaaldeur is de best verkochte deur van Doors and More. De deur combineert uitstekende warmte-isolerende en geluiddempende eigenschappen met modern vormgegeven, micro of stucco geprofileerde panelen. De mogelijkheden in vormgeving en invulling zijn onbegrensd, waardoor de deur altijd perfect te configureren is voor elke situatie. Kies uit tal van venstervarianten, hoogtes en breedtes en een uitgebreid pallet RAL-kleuren uit de huiscollectie.

Overheaddeur D&M40

Overheaddeur D&M Panorama

De Panorama deur is een aluminium deur met dubbele Plexiglas- Optical beglazing. Bijzonder aan deze deur is dat de panelen geen verticale tussen stijlen hebben waardoor een breed glasbeeld gerealiseerd kan worden. Het hoogwaardige Plexiglas- Optical is extra sterk en 4 mm dik (totale dikte beglazing 20 mm), vervormt nauwelijks en oogt optisch als echt glas, ook al is het kunststof. Dit zorgt voor een natuurlijke spiegeling van de raampartijen en een fraai uiterlijk. Kunststof ruiten zijn in een dynamische toepassing geschikter dan echt glas (veiligheid).

D&M Panorama

Overheaddeuren met loopdeur

Overheaddeur met naastgelegen loopdeur

Het voordeel van een vaste loopdeur is dat de deuren voor personen en goederen volledig van elkaar gescheiden zijn. Dit bevordert de veiligheid, het gebruiksgemak en de stabiliteit van de sectionaaldeur. Een vaste loopdeur wordt geplaatst in de pui naast de sectionaaldeur, waarbij de vulling en paneelopbouw van de loopdeur en bovenpaneel gelijk is aan de opbouw van de sectionaaldeur. Dat maakt deze oplossing architectonisch en esthetisch tot een fraai geheel.

Voordelen naastgelegen loopdeur

Maar wat is er nou niet mooier dan een naastgelegen loopdeur, een aantal zaken onderstaand uitgelicht;

– Prachtige strokende afwerking van de deuren.

– Deuren kunnen uitgevoerd worden met bijzetsloten waardoor deze extra beveiligd zijn voor inbrekers.

– Wij maken de naastgelegen loopdeur van hetzelfde materiaal, deze hebben dus dezelfde kwaliteit als de overheaddeuren zelf. 

– Één leverancier voor al uw deuren.

Eventueel is het mogelijk dat Doors and More de tussen koker levert en tevens monteert. Op deze manier kunnen wij u volledig ontzorgen van de deursystemen.

Sectionaaldeur D&M vaste loopdeur

Overheaddeur met geïntegreerde loopdeur

 

Biedt uw pand niet de mogelijkheid om een vaste loopdeur in de gevel te plaatsen, dan kan Doors and More een loopdeur integreren in de overheaddeuren die ook wel sectionaaldeuren genoemd worden. Wij bieden hiervoor diverse mogelijkheden die zowel constructief, esthetisch als veiligheidstechnisch aan de hoogste eisen voldoen. De geïntegreerde loopdeur heeft een slim geïntegreerd scharniersysteem, een goed uitgelijnd sluitsysteem met vang nokken en een geïntegreerde veiligheidsschakelaar. Er zijn drie dorpel varianten in de roldeur mogelijk: 16, 110 en 195mm.

Geïntegreerde loopdeur als vluchtdeur

Wilt u de geïntegreerde loopdeur als vluchtdeur toepassen, overleg dan eerst met de lokale overheden en vraag naar de richtlijnen. Afhankelijk van het aantal werkzame of aanwezige personen in een gebouw bepaalt de wetshandhaver aan welke voorwaarden de loopdeur moet voldoen. In de regel bepalen vier aspecten of een loopdeur geschikt is als vluchtdeur: het type sluitwerk, de deurbreedte, de deurhoogte en de dorpel hoogte. Tot slot is een geïntegreerde loopdeur altijd naar buiten draaiend, zoals vereist bij een deur die als vluchtdeur functioneert.

Esthetisch fraai vormgegeven loopdeur

Doors and More heeft de vormgeving van de geïntegreerde loopdeur op een speciale manier vormgegeven. Het scharniersysteem is geïntegreerd in de sectionaaldeur waardoor er aan de buitenzijde geen bevestigingen zichtbaar zijn en de standaard Aluminium loopdeurprofielen minder dominant zijn.

Sectionaaldeur D&M geintegreerde loopdeur

Afspraak is afspraak!

Merkonafhankelijk

24-uur service

A Merk

Kwalitatief personeel

Altijd iemand bereikbaar!