Doors and More B.V. en Edwin Steinvoort Deurtechniek samen verder

Met ingang van 1 januari 2021 zullen Doors and More B.V., gevestigd in Eemnes, en Edwin Steinvoort Deurtechniek uit Leusden samen verdergaan onder de vlag van Doors and More B.V. De overname van het Leusdense bedrijf door Doors and More volgt op een jaar waarin beide bedrijven al nauw samenwerkten.

Herman van Nieuwenhuizen, directeur van Doors and More, is verheugd over de nieuwe ontwikkelingen. ‘We hebben Steinvoort Deurtechniek leren kennen als een betrouwbaar en sterk bedrijf. Deze fusie zal zeker leiden tot een solide samenwerking, waarbij kwaliteit en service naar onze klanten prioriteit blijven.’ Ook Edwin Steinvoort, directeur van Edwin Steinvoort Deurtechniek is blij met deze stap. ‘In het afgelopen jaar ben ik steeds meer gaan samenwerken met Doors and More. Dit is van beide kanten zo goed bevallen dat we nu tot een mooie overeenkomst gekomen zijn.’ Steinvoort treedt per 1 januari a.s. in dienst bij Doors and More als accountmanager en productspecialist.

Service

Doors and More is gespecialiseerd in het leveren, monteren en onderhouden van diverse deursystemen. Op 1 juni 2021 viert het bedrijf zijn zilveren jubileum. Van Nieuwenhuizen begon Doors and More 25 jaar geleden als eenmanszaak in Loenersloot. Zijn drive was en is nog altijd ‘een langdurige relatie met de klant. We zijn ervan overtuigd dat een goede service bijdraagt aan de groei van onze organisatie. Wij verwachten van al onze medewerkers betrokkenheid, kennis en kunde, en willen dit ook uitstralen.’ Inmiddels telt het bedrijf 22 medewerkers en worden er regelmatig externe partijen ingehuurd.

Zakelijk en particulier

Sinds maart 2018 is Doors and More gevestigd in een mooi pand aan de Bramenweg 8a in Eemnes. Van daaruit worden zowel zakelijke als particuliere klanten in heel Nederland op hun wenken bediend. Zo zijn alle deursystemen van de veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland afkomstig van Doors and More, en zijn ook vele distributiecentra, fabriekshallen, bakkerijen, parkeergarages, bedrijfsverzamelgebouwen, garageboxen en zelfs geitenstallen voorzien van Doors and More deursystemen. Ook particuliere klanten kunnen bij Doors and More rekenen op deskundig advies en gedegen maatwerk. In de showroom is iedereen van harte welkom voor vrijblijvende informatie. Voor wie er binnenstapt, gaat er echt een wereld open. Want naast levering, montage en onderhoud van deursystemen en aanverwante producten biedt Doors and More ook service, onderhoud en reparatie aan als het gaat om garagedeuren, industriedeuren, schuifdeuren, hekwerken, aandrijvingen, deurdrangers, rolluiken, dock levellers en deurautomatisering.

Vertrouwen

Zowel Van Nieuwenhuizen als Steinvoort zien de toekomst en hun samenwerking met vertrouwen tegemoet. Doors and More is een gevestigde naam bij wie kwaliteit en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan. Met Steinvoort haalt het bedrijf een zeer ervaren specialist binnen die zijn sporen op het gebied van automatische deuren verdiend heeft en een waardevolle bijdrage zal kunnen leveren aan de groei van de organisatie.