Hörmann snelloopdeur- de echte Duitse kwaliteit

Hörmann sneloopdeur

Als Industrie partner van Hörmann levert Doors and More de Hörmann snelloopdeur natuurlijk ook! Hörmann is een duitse fabrikant en heeft een aantal jaar terug de fabriek Suester gekocht. In deze fabriek wordt de Hörmann snelloopdeur gemaakt. De Snelloopdeur van Hörmann zorgt voor een optimale klimaatbeheersing en voorkomt tocht in bedrijfshallen. Op deze wijze is het de perfecte afscheiding voor uw pand. 

Maar wat maakt een Hörmann snelloopdeur nou zo goed? De Hörmann snelloopdeur wordt standaard uitgevoerd in een frequentie gestuurde uitvoering en met lichtlijstbeveiliging. Hierdoor is de deur extra gebruiksvriendelijk en veilig. Is dit voor u niet nodig en bent u opzoek naar een goedkoper alternatief? Kijk dan op de pagina Snelloopdeur.

De Hörmann snelloopdeur is ook mogelijk met gedeeltelijke transparante delen of zelfs een gehele transparante snelloopdeur. De snelloopdeur is ook te combineren met een achterliggende overheaddeur of Brandscherm. Om u van een juist advies te voorzien maken wij graag met u een afspraak, u kunt ons bereiken op 035-5313890 of per mail naar info@doorsandmore.nl

Afspraak is afspraak!

Merkonafhankelijk

24-uur service

A Merk

Kwalitatief personeel

Altijd iemand bereikbaar!