Garagedeuropener van Doors and More

Garagedeuropener

 

  • Veiligheid voor uw gezin
  • Bewaking van de elektrische garagedeuren
  • Automatisch open- en uitschakelsysteem
  • Eenvoudige en schone montage
  • Beveiligd tegen inbraak

 

Het is koud, donker en het regent. U rijdt uw oprijlaan op en staat voor een gesloten garagedeur. Door weer en wind moet u uw auto uitstappen om vervolgens uw garagedeur te openen. Nat en koud stapt u weer in uw auto om uw auto in de garage te parkeren. Een vervelend, maar herkenbaar scenario voor velen. Met een garagedeuropener maakt u hier een eind aan. Een garagedeuropener automatiseert uw garage namelijk. Met één druk op de knop bereikt u veilig, comfortabel en droog uw garage.

 

Garagedeuropener voor vrijwel iedere garagedeur

 

Een elektrische garagedeuropener is voor vrijwel iedere garagedeur geschikt. Dus of u nou voor een sectionaaldeur garage, een garage met een kanteldeur of een garage met een roldeur gaat: de mogelijkheden met een garagedeuropener van Doors and More zijn eindeloos.

 

Het grote voordeel is dat u uw garagedeuropener voortaan elektrisch en draadloos kunt aansturen. Dit kan met een vaste schakelaar, een afstandsbediening, via uw smartphone of zelfs automatisch via een sensor die binnen aan de muur bevestigd is.

 

Ervaar onze voordelen

 

Kies voor een garagedeuropener van Doors and More en ervaar onze voordelen. Als dé ervaren en professionele specialist in het leveren, monteren en onderhouden van diverse deursystemen bent u bij ons verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding, de beste vakmensen en een uitstekende service.

 

Vraag direct een offerte aan voor uw garagedeuropener of neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden in uw specifieke situatie.

Meer interessante pagina’s

Automatische garagedeurBedrijfsdeurenBrandschermBrandwerend rolluikbrandwerende overheaddeurElektrische roldeurGarage kanteldeurGaragedeur kopenGaragedeur met loopdeurGaragedeuren prijzenGaragedeuropenerIndustriedeurenKopen garagedeurOverheaddeuren HörmannOverheaddeuren prijzenSectionale garagedeurSnelloopdeurStalen roldeurStalen rolluik

Garagedeuropener

Heeft u nog vragen?

Afspraak is afspraak!

Merkonafhankelijk

24-uur service

A Merk

Kwalitatief personeel

Altijd iemand bereikbaar!