Garage sectionaaldeur Novoferm ISO45

Garage sectionaaldeur ISO45 van Novoferm

Een sectionaaldeur opent recht naar boven en ligt plaatsbesparend onder het plafond van uw garage. Hierdoor bieden ze maximale ruimte om te parkeren, in en voor de garage. Bovendien kunnen sectionaaldeuren in iedere garageopening ingebouwd worden, bieden ze een grotere doorrijbreedte en zijn ze optimaal afgedicht. In vergelijking met de klassieke varianten biedt deze garagedeur u net dat beetje meer op het gebied van veiligheid, comfort en design. Ook deze deur is verkrijgbaar in diverse kleuren en met ruime keuze uit motieven en oppervlakken. Heeft u vragen? bel met 035-5313890

Standaard zijn sectionaaldeuren inbraakwerend. Handbediend rusten wij de deur uit met een deurgreep die een stalen pin bediend in de rails van de deur. Elektrisch bediend passen wij de de Novoferm gepatenteerde optil beveiliging toe, deze zorgt ervoor dat inbrekers de garagedeur niet kunnen bedienen. Als uitbreiding is de deur ook uit te rusten met politiekeurmerk veilig wonen. Hiermee is de deur gecertificeerd met Weerstandsklasse 2.

Bent u opzoek naar een andere garagedeur? Wij leveren ook uw garage roldeur , openslaande garagedeurgarage kanteldeur of enkel de aandrijving. Heeft u verder vragen? Bel direct via telefoonnummer 035-5313890.

Dubbelwandig geïsoleerd

45 mm dikke panelen voor een goede warmte-isolatie, uitstekende stabiliteit en aangenaam rustige deurloop

Veilig tegen inbrekers

Extra veilig door de gepatenteerde optil beveiliging.

Standaard onderloopbeveiliging

Standaard beveiligd door middel van een onderloop beveiliging, waardoor knelgevaar voorkomen wordt.

A Merk

Novoferm is een A merk en wordt gezien als dé beste garagedeur. 

Optimale en duurzame bescherming

Extra bescherming van het kozijn door kozijnvoeten van gegalvaniseerd staal.

Aanbieding

Altijd scherp geprijsd!

Meer informatie?

Heeft u nog vragen?