Novoferm garage kanteldeuren

Novoferm stalen kanteldeuren

Alle Novoferm enkelwandige stalen kanteldeuren zijn geproduceerd uit vuurverzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis. 

Er zijn twee types leverbaar. Type Komfort tot 3 meter breed. En type Magnum tot 5 meter breed.

Geïsoleerde kanteldeuren

De Easyport is een geïsoleerde stalen kanteldeur. Dit product is leverbaar tot 3 meter breed. De Easyport garandeert een hoogwaardige isolatie omdat het product is opgebouwd uit sandwichpanelen van 20 mm dik. 

Hierdoor is de Easyport een praktische en comfortabele oplossing voor bijvoorbeeld mensen die hun garage als hobbyruimte gebruiken. 

Waaruit bestaat een Novoferm kanteldeur?

 

1: Comfortabel openen/sluiten

De speciaal ontwikkelde hefarmlager maakt een lichte bediening van de kanteldeur mogelijk. Zowel handbediend als elektrisch aangedreven.

2: Optimale veiligheid

Novoferm kanteldeuren zijn uitgerust met een driedelig trekverenpakket voor optimale veiligheid (bij type Magnum vier- of vijfvoudig).

3: Slot

Novoferm kanteldeuren zijn uitgerust met een Europrofielcilinderslot en standaard voorzien van zwarte kunststof krukgarnituur.

4: Vergrendeling

De bodemonafhankelijke horizontale vergrendeling is inbraakwerend. Tegen een geringe meerprijs kunt u uw kanteldeur uitbreiden met het Politie Keurmerk Veilig Wonen, weerstandsklasse 2.

Garage kanteldeuren
Garage kanteldeuren

Unieke eindeloopbeveiliging

Wanneer de deur volledig is geopend, wordt deze tegen de aanslag afgeremd en komt in de eindeloopbeveiliging veilig tot stilstand.

Veilig tegen inbrekers

Extra veilig door de gepatenteerde optil beveiliging.

Comfortabel sluiten en bescherming tegen bekneld raken

Door de speciaal gevormde hefboomarm trekt de deur zich bij het sluiten zelf dicht. Flexibele kunststoflijsten tussen het deurblad en de omraming. (geen staal op staal) evenals extra beschermkappen boven de hefboomen zorgen voor een effectieve klembeveiliging.

A Merk

Novoferm is een A merk en wordt gezien als dé beste garagedeur.

Meervoudig veiligheidssysteem met veren

Mocht één van de veren breken, dan beveiligen de andere intacte veren de deur. De afstand tussen de veerwindingen  is zo gering dat ook kindervingertjes er vrijwel niet tussen bekneld kunnen raken.

Goed beschermd

Het standaard aanslagprofiel onderaan de kanteldeur beschermt tegen regen en storm. Optioneel is er, voor garages met doorlopende vloer, een gummi- afsluitprofiel op het deurblad leverbaar.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen?