Garage kanteldeur van Doors and More

Garage kanteldeur

 

  • Unieke eindeloopbeveiliging die zorgt voor een afgeremde, veilige opening en sluiting van de garagedeur
  • Inbraakwerend door een unieke draaischootvergrendeling
  • Bescherming tegen bekneld raken
  • Meervoudig veiligheidssysteem met veren
  • Gecertificeerd volgens de checklist van het VGN

 

De mogelijkheden bij een garage kanteldeur van Doors and More zijn eindeloos. Zo zijn er veel diverse designs en profileringen mogelijk, zijn ze leverbaar in elke gewenste RAL kleur en beschikken ze over veel verschillende opties zoals wel of geen loopdeur, handgrepen, etc. Hierdoor vindt u bij ons altijd de garage kanteldeur waarnaar u op zoek was. Een garagedeur die aansluit bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren én bij het aanzicht van uw woning.

 

Waarom kiezen voor een garage kanteldeur?

 

Garagedeuren zijn er in verschillende uitvoeringen, waarvan de garage kanteldeur er één is. De garage kanteldeur is de meest eenvoudige en de meest voordelige manier om uw garage af te sluiten. Het is dan ook niet voor niets wereldwijd de meest geplaatste garagedeur. De kanteldeur is en blijft gemakkelijk toegankelijk voor u, uw gezinsleden en uw auto. Onze garage kanteldeuren zijn erg stevig en garanderen dus ook uw veiligheid. Kanteldeuren zijn zowel voor particuliere garages als voor garages in het bedrijfsleven erg geschikt.

 

Ervaar de voordelen van Doors and More

 

Kies voor een garage kanteldeur van Doors and More en ervaar onze voordelen zelf. Inmiddels zijn we al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het leveren, monteren en onderhouden van diverse deursystemen. Waaronder de garage kanteldeur. Bij ons bent u verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, de beste vakmensen en onze 24-uur service.

 

Vraag direct een offerte aan voor uw garage kanteldeur of neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden in uw specifieke situatie.

Meer interessante pagina’s

Automatische garagedeurBedrijfsdeurenBrandschermBrandwerend rolluikbrandwerende overheaddeurElektrische roldeurGarage kanteldeurGaragedeur kopenGaragedeur met loopdeurGaragedeuren prijzenGaragedeuropenerIndustriedeurenKopen garagedeurOverheaddeuren HörmannOverheaddeuren prijzenSectionale garagedeurSnelloopdeurStalen roldeurStalen rolluik

Garage kanteldeur

Heeft u nog vragen?

Afspraak is afspraak!

Merkonafhankelijk

24-uur service

A Merk

Kwalitatief personeel

Altijd iemand bereikbaar!