Elektrische roldeur van Doors and More

Elektrische roldeur

 

  • Elektrische aandrijving 230/400 volt
  • Standaard geleverd met een eenvoudige schakelaar met op- en neer aanduiding
  • Uitstekende kwaliteit en de beste materialen
  • Duurzaamheid staat centraal
  • Een lange levensduur
  • Een goede bedrijfszekerheid
  • Stalen of aluminium uitvoering

 

Een elektrische roldeur biedt in elke situatie en in welke uitvoering dan ook vele voordelen. De elektrische roldeuren van Doors and More zijn geschikt voor intensief gebruik, zowel warmte- als geluidsisolerend en gaan inbraak en vandalisme tegen. Onze elektrische roldeur voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen volgens de Metaalunie.

 

Elektrische roldeur: staal of aluminium

 

Wanneer u kiest voor een elektrische roldeur van Doors and More, heeft u de keuze uit stalen of aluminium roldeuren. De stalen elektrische roldeur is geschikt voor industriële gebouwen. Ze dienen als afsluiting van fabriekshallen of een magazijn. Afmetingen tot een breedte van tien meter. De aluminium elektrische roldeur is bijzonder zuinig. Dit komt door de eenvoudige vormgeving en verminderende componenten. Het grote voordeel aan aluminium roldeuren is dat er de mogelijkheid is om leidingen en dergelijke toe te passen. Deze roldeur kan geleverd worden tot een breedte van 20 meter.

 

Afspraak is bij ons altijd afspraak

 

Bestelt u een elektrische roldeur bij Doors and More, dan weet u waar u aan toe bent. Want afspraak is bij ons altijd afspraak. Ook een uitstekende 24-uur service staat bij ons hoog in het vaandel. Bij problemen kunt u ons dag en nacht bellen. We zijn niet voor niets al meer dan 20 jaar dé specialist in het leveren, monteren en onderhouden van diverse deursystemen.

 

Ervaar het zelf en bestel uw elektrische roldeur vandaag nog!

Meer interessante pagina’s

Automatische garagedeurBedrijfsdeurenBrandschermBrandwerend rolluikbrandwerende overheaddeurElektrische roldeurGarage kanteldeurGaragedeur kopenGaragedeur met loopdeurGaragedeuren prijzenGaragedeuropenerIndustriedeurenKopen garagedeurOverheaddeuren HörmannOverheaddeuren prijzenSectionale garagedeurSnelloopdeurStalen roldeurStalen rolluik

Elektrische roldeur

Heeft u nog vragen?

Afspraak is afspraak!

Merkonafhankelijk

24-uur service

A Merk

Kwalitatief personeel

Altijd iemand bereikbaar!