Dock shelter van Doors and More

Wat is een dock shelter?

Een Dock shelter zijn hoogwaardige PVC flappen welke voorzien in de behoefte om zo tochtvrij als mogelijk te laden en lossen. Dock shelters worden ook wel flappen shelters genoemd.

De shelter van Doors and More is standaard vervaardigd van 3mm dikke gelamineerde PVC flappen welke naar wens van de klant kunnen worden voorzien van een cijfer. Vaak wordt de achterliggende overheaddeur van een pand voorzien van een 40mm60mm of 80mm overheaddeur van Doors and More, echter als de deur dan geopend wordt gaat alle lucht het pand in. Een shelter sluit de ruimte tussen de deur en de vrachtwagen af zodat de tocht wordt gereduceerd.

 

  • Verkrijgbaar in PVC uitvoering.
  • Verkrijgbaar in opblaasbare uitvoering.
  • Hoek insnijdingen optioneel.
  • Nummers op dock shelter optioneel.

Verschillen in dock shelter

Flappen shelter

De flappen shelter van Doors and More is vervaardigd uit 3mm dikke gelamineerd PVC op wens van de klant kunnen we de flappen van de shelter uitvoeren met hoek insnijdingen of voorzien van een nummer van het dock. Ook kunnen wij de shelter voorzien van belijning strepen op de verticale flappen zodat het voor de chauffeur duidelijk is als hij achteruit aan dockt. 

Overheaddeur D&M40

Opblaasbare shelter

De opblaasbare shelter van Doors and More is de beste manier om tocht in uw bedrijfspand te voorkomen. De opblaasbare shelter blaast zichzelf op nadat de vrachtwagen tegen de buffers van de vrachtwagen is gearriveerd. De opblaasbare shelter wordt voornamelijk toegepast in koelhuizen en andere gekoelde of verwarmde omgevingen.

D&M Panorama

Afspraak is afspraak!

Merkonafhankelijk

24-uur service

A Merk

Kwalitatief personeel

Altijd iemand bereikbaar!