Dock leveller van Doors and More

Wat is een Dock leveller?

Een dock leveller wordt gebruikt tijdens het laden en lossen van een vrachtwagen, de leveller is ervoor gemaakt op het niveau verschil te ‘levelen’ oftewel te compenseren. Geen enkele trailer is hetzelfde, hierdoor is er niveau verschil tussen de vloer van de bedrijfshal en de trailer van de vrachtauto. De dock leveller van Doors and More zorgt ervoor dat dit niveau gecompenseerd kan worden. Bij een leveller horen vaak ook andere producten, denk hierbij aan een dockdeur, dockshelter, wielgeleiders en stootbuffers.

De juiste uitvoering van een leveller is noodzakelijk om een goede dock positie te maken, laat u daarom altijd adviseren door één van onze commerciële adviseurs. U kunt ons bereiken via 035-5313890 of per mail info@doorsandmore.nl.

 

Sectionaaldeur D&M 40, 60 en 80

Welke leveller past bij uw pand?

Dock met scharnierende lip

De inpandige dock leveller met scharnierende lip van Doors and more is het meest verkochten product van Doors and More. De leveller is gemaakt van staal welke standaard gestraald en gelakt is. De leveller is uiteramte geschikt voor veelvulig gebruik en compenseert het niveau verschil van verschillende vrachtwagens. De leveller is in diverse afmetingen verkrijgbaar.

Dock met uitschuifbare lip

De inpandige dock leveller met uitschuifbare lip van Doors and more is gemaakt van staal welke standaard gestraald en gelakt is. De leveller is uitermate geschikt voor veelvulig gebruik en compenseert het niveau verschil van verschillende vrachtwagens. De leveller is in diverse afmetingen verkrijgbaar. Het grote voordeel van deze leveller is de flexibiliteit van de uitschuifbare lip. Tegen meerprijs is zelfs een deelbare lip mogelijk.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak is afspraak!

Merkonafhankelijk

24-uur service

A Merk

Kwalitatief personeel

Altijd iemand bereikbaar!