Brandwerend rolluik

Brandwerend rolluik

 

  • Afspraak is bij ons altijd afspraak
  • We werken uitsluitend met de beste mensen én de beste materialen
  • We zijn een merkonafhankelijk bedrijf
  • Specialist in het leveren, monteren en onderhouden van diverse deursystemen
  • Service staat bij ons hoog in het vaandel, we hebben een 24-uur service

 

Bovenstaande is een greep uit de voordelen van Doors and More. Dé leverancier voor uw brandwerend rolluik. Een brandwerend rolluik is één van de meest voorkomende en meest toegepaste branddeuren. Het is dan ook een ideale oplossing voor brandcompartimentering. Daarnaast biedt een rolluik een optimale bescherming tegen inbraak en vandalisme.

 

Wanneer u kiest voor een brandwerend rolluik van Doors and More, kiest u voor een rolluik dat te bedienen is voor dagelijks gebruik. Onze rolluiken zijn standaard leverbaar in sendzimir verzinkt staal en optioneel in elke RAL kleur verkrijgbaar.

 

Hoe werkt een brandwerend rolluik?

 

Een brandwerend rolluik is een solide, betrouwbare en doeltreffende deur. Wist u dat de brandwerendheid van een rolluik maar liefst 102 minuten brand kan vertragen? Erg geschikt voor het afsluiten van grote hallen, bedrijfsgebouwen, explosiegevaarlijke omgevingen, kantoorgebouwen en winkelcentra. Maar hoe werkt een brandwerend rolluik nou eigenlijk? Het rolluik zit aangesloten op een brandmeldsysteem. Hierdoor sluit het rolluik automatisch na brandmelding. De speciale vlamkering voorkomt vlamdoorslag.

 

Maatwerk

 

Geen bedrijfshal, gebouw of winkelcentrum is hetzelfde. Dus ook geen enkele locatie waar het brandwerend rolluik geplaatst moet worden is hetzelfde. Onze brandwerende rolluiken worden op maat gemaakt voor elke vraag. Zo heeft u het rolluik dat aansluit bij uw wensen, precies past en de kleur heeft die u graag wilt. Maatwerk staat bij ons altijd centraal. Zowel voor particulieren als bedrijven.

 

Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer interessante pagina’s

Automatische garagedeurBedrijfsdeurenBrandschermBrandwerend rolluikbrandwerende overheaddeurElektrische roldeurGarage kanteldeurGaragedeur kopenGaragedeur met loopdeurGaragedeuren prijzenGaragedeuropenerIndustriedeurenKopen garagedeurOverheaddeuren HörmannOverheaddeuren prijzenSectionale garagedeurSnelloopdeurStalen roldeurStalen rolluik

Brandwerend rolluik

Heeft u nog vragen?

Afspraak is afspraak!

Merkonafhankelijk

24-uur service

A Merk

Kwalitatief personeel

Altijd iemand bereikbaar!