Brandscherm van Doors and More

Brandscherm

 

  • Al onze brandschermen zijn voorzien van een Efectis rapport volgens de huidige NEN-EN 1634-1 en NEN 6069 normeringen
  • Tot een brandwerendheid van 150 minuten
  • Zeer sterk en slijtvast doek
  • Brandscherm kan als ‘stand alone’ ingezet worden of aangestuurd worden vanuit een centrale brandmeldinstallatie.

 

Een brandscherm wordt veel toegepast als brandcompartimentering in bedrijfshallen, schuren, kantoren en in de foodsector. Door de beperkte boven ruimte worden onze brandschermen veel toegepast bij binnen situaties waar brandwerende eisen worden gesteld. Het grote voordeel van een brandscherm is dat een eventuele brand zich niet verder kan uitbreiden. De brandschermen van Doors and More hebben zelfs een brandwerendheid van 150 minuten.

 

De mogelijkheden van een brandscherm:

De mogelijkheden van ons brandscherm zijn eindeloos. Zoals gezegd kan een brandscherm zowel als ‘stand alone’ ingezet worden of aangestuurd worden vanuit een centrale brandmeldinstallatie. Wanneer u kiest voor de ‘stand alone’ variant worden temperatuur- en rookmelders direct aangesloten op de besturing van het scherm.

Het brandscherm wordt opgebouwd uit brandwerend, antracietkleurig doek, zelfdragende stalen zijgeleiders met opschuimend materiaal en een gelagerde rol. Het opschuimende materiaal zorgt er bij verhitting voor dat er een luchtspouw ontstaat om het stralingsniveau laag te houden.

Brandscherm op Maat!

Een brandscherm van Doors and More is altijd maatwerk. Wij passen onze brandschermen aan op uw specifieke situatie. Wilt u een brandscherm aanschaffen? Vraag dan direct een offerte aan of neem contact met ons op over onze mogelijkheden.

Meer interessante pagina’s

Automatische garagedeurBedrijfsdeurenBrandschermBrandwerend rolluikbrandwerende overheaddeurElektrische roldeurGarage kanteldeurGaragedeur kopenGaragedeur met loopdeurGaragedeuren prijzenGaragedeuropenerIndustriedeurenKopen garagedeurOverheaddeuren HörmannOverheaddeuren prijzenSectionale garagedeurSnelloopdeurStalen roldeurStalen rolluik

Brandscherm

Heeft u nog vragen?

Afspraak is afspraak!

Merkonafhankelijk

24-uur service

A Merk

Kwalitatief personeel

Altijd iemand bereikbaar!