Branddeuren

Brandwerende Roldeuren

Een van de meest voorkomende branddeuren is de brandwerende roldeur. De brandwerende roldeur wordt ook wel eens het brandwerende rolluik genoemd is een ideale oplossing voor brand compartimentering. De brandwerende roldeur is een solide, betrouwbare en uiterst doeltreffende deur met een brandwerendheid van 102 minuten. Uitermate geschikt voor afsluiten van grote hallen en bedrijfsgebouwen brand- en Brandwerende roldeurenexplosiegevaarlijke omgevingen, kantoorgebouwen en winkelcentra. Aangesloten op een brandmeldsysteem sluit het rolluik automatisch na brandmelding. De speciale vlamkering voorkomt vlamdoorslag. De brandwerende roldeur is te bedienen voor dagelijks gebruik. Standaard leverbaar in sendzimir verzinkt staal. Optioneel in elke RAL kleur verkrijgbaar. Op maat gemaakt voor elke vraag.

 

Brandwerende Overheaddeuren

De brandwerende overheaddeur is een betrouwbaar en uiterst doeltreffende deur met een brandwerendheid van EI1 90 minuten.
Uitermate geschikt voor afsluiten van grote hallen en bedrijfsgebouwen, brand- enIMG_4733 explosiegevaarlijke omgevingen, opslag voor gevaarlijke stoffen, zoals PGS15 ruimtes. Aangesloten op een brandmeldsysteem sluit de overheaddeur automatisch na brandmelding. De speciale vlamkering voorkomt vlamdoorslag. De overheaddeur is te bedienen voor dagelijks gebruik. Standaard leverbaar in sendzimir verzinkt staal afgewerkt in RAL 9002. Optioneel in elke RAL kleur verkrijgbaar.

Kenmerken van de brandwerende overheaddeur:

  • Brandbeveiliging voor dagelijks gebruik;
  • Duurtest 22.000 cycli;
  • Classificatie EI190;
  • Getest conform NEN-EN 1634-1;
  • Deurgewicht 35 kg / m2;
  • Rookbestendig conform SM/S norm;
  • Vloeistofbarrière 400 mm;
  • Geïntegreerde loopdeur;
  • Oplossing voor PGS15 (opslag gevaarlijke stoffen).

Brandwerende Rolschermen

Het brandwerende rolscherm van Doors and More is ideaal toepasbaar bij brand compartimentering. Door de

Brandrolschermbeperkte bovenruimte worden deze branddeuren veel toegepast bij binnensituaties waar brandwerende eisen worden gesteld. Het scherm is bij Efectis getest en heeft bij een brandwerendheid van 150 minuten een warmtestraling gemeten van 10,9 kW/m² waar een maximale warmtestraling van 15 kW/m² toelaatbaar is. Het antracietkleurige doek is slijtvast en heeft een duurtest ondergaan van 2000 cycli. Het scherm kan als “stand alone” ingezet worden met temperatuur/rookmelders direct aangesloten op de besturing van het scherm of aangestuurd worden vanuit een centrale BMI.

Certificering
Uiteraard zijn alle brandschermen voorzien van een Efectis rapport volgens de huidige NEN-EN 1634-1 en NEN 6069 normeringen.

 

Brandwerende Loopdeur

De brandwerende loopdeur biedt een zeer hoge mate van brandwerendheid en is zeer geschikt voor het brandwerend afsluiten van Brandwerende loopdeurwand- en gevelopeningen. Ook geschikt voor normaal dagelijks gebruik. De deur kan in geopende stand worden gehouden middels een elektromagneet. Bij brandmelding zal de deur door de deurdranger vanzelf sluiten. De deur wordt standaard afgewerkt geleverd in RAL 7035, tegen geringe meerprijs in alle overige RAL kleur mogelijk. Voor elke situatie heeft Doors and More een passende branddeur in het leveringsprogramma.

 

Afspraak is afspraak!

Merkonafhankelijk

24-uur service

A Merk

Kwalitatief personeel

Altijd iemand bereikbaar!

Heeft u nog vragen?