Automatische schuifhekken van Doors and More

Automatisch schuifhek.

Automatische schuifhekken van Doors and More worden gemaakt van staal of alluminium en bieden een uitstekende oplossing voor het afsluiten van uw bedrijfspand, industrieterrein of distributie centrum. 

De automatische schuifhekken van Doors and More zijn uit te voeren met een elektrische schuifhek aandrijving en kan door middel van een vrij instelbaar potentiaal vrij contact communiceren met bijvoorbeeld de Slagbomen, Automatische schuifdeur of andere systemen van het pand. Ook zijn de aandrijvingen van de automatische schuifhekken van Doors and More te openen middels handzenders of door middel van een lus in de vloer voor het hekwerk. Laat u hiervoor adviseren door onze medewerkers.

Automatisch schuifhek

Welk schuifhek past bij uw pand?

Automatisch schuifhek Doors and More

Het automatische schuifhek van Doors and More is in allerlei soorten hekwerk vullig te verkrijgen, denk hierbij aan dubbel staafmat, ronde spijl, vierkante slijp of een speciaal voor de klant ontworpen spijl. Bij ons is niks te gek, wij denken graag mee aan uw persoonlijke ontwerp.

Overheaddeur D&M40

Schuifhek met loopdeur

Schuifhek met naastgelegen loopdeur

Het voordeel van een vaste loopdeur is dat de deuren voor personen en goederen volledig van elkaar gescheiden zijn. Dit bevordert de veiligheid, het gebruiksgemak en de stabiliteit van het schuifhek. Ook zorgt het ervoor dat niet het gehele hek geopend hoeft te worden door de loopdeur functie. De loopdeur is uiteraard strokend uit te voeren met het schuifhek waardoor er een fraai geheel wordt weergegeven.

Sectionaaldeur D&M vaste loopdeur

Afspraak is afspraak!

Merkonafhankelijk

24-uur service

A Merk

Kwalitatief personeel

Altijd iemand bereikbaar!