Automatische schuifdeur van Doors and More

Wat is een automatische schuifdeur?

Een automatische schuifdeur, ook wel snelloopschuifdeur genoemd wordt vaak toegepast in ruimtes waar de deur in een paar seconde open moet zijn. Denk hierbij aan supermarkten, kantoorpanden, zwembaden etc. Het personen verkeer moet hier vaak zo snel mogelijk uit en in, daarbij mag er zo min mogelijk warmte of kou het gebouw in of uit gaan.

Opbouw automatische schuifdeur

De automatische schuifdeuren worden standaard gemaakt van aluminium profielen, deze zijn blank geanodiseerd, maar kunnen ook gecoat worden in een Ral kleur nader te bepalen. De deur wordt gevuld door middel van hardglas, hierdoor kan je door de deur heen kijken. Er zijn talloze mogelijkheden denkbaar, denk hierbij aan aluminium vullingen, brievenbuskasten, intercom of andere zaken. Hier maken wij graag een afspraak voor op locatie.

Schuifdeur aandrijving

De automatische schuifdeur wordt aangedreven door een schuifdeur automaat, deze is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen en kan tot wel 5.000 openingen per dag aan. Door de productie van de schuifdeurautomaten in eigen huis kunnen wij snel handelen en bij nood een aandrijving op uw maatvoering binnen 24 uur leveren en monteren. 

Offerte aanvraag schuifdeur

5 + 9 =

Afspraak is afspraak!

Merkonafhankelijk

24-uur service

A Merk

Kwalitatief personeel

Altijd iemand bereikbaar!